Firmature

Ta dit firma med på fisketur

Har I lyst til en unik fællesoplevelse i den danske natur for ansatte og samarbejdspartnere, så er en fisketur den oplagte aktivitet. Vi tilbyder skræddersyede events, hvor en anderledes netværks-oplevelse kombineres med natur og fiskeri. Turen kan have udgangspunkt fra kysten, en sø, en tomastet skonnert eller en kutter. Formålet er at give deltagerne en anderledes og uforglemmelig oplevelse, der kombinerer natur og fiskeri. Samtidig er der tid og rum til eftertanke, sjov, hyggesnak og en masse spændende oplevelser.


Vi sørger naturligvis for alt det praktiske og gør det let for jer at komme på fisketur. Vi sørger for fisketegn, alt nødvendigt udstyr som stang, hjul, blink, flåd, kroge og agn samt professionelle og passionerede undervisere, der er klar til at lære fra sig og gøre jeres dag til noget helt særligt. Vores instruktører er dansk certificerede fiskeguides.


Vi står også gerne for forplejning. Vi tilbyder løsninger, der spænder fra bålmad over supercool foodtruck til gourmet. Jeres egen friskfangede fisk kan, hvis det ønskes, indgå i menuen.


Vi har alt udstyr, professionelt personale og erfaring til at håndtere både små og meget store grupper. Fisketurene gennemføres i hele Danmark og kan afholdes hele året eventuelt i forbindelse med et kursus eller en konference. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring jeres ønsker for en fisketur.


Priser fra 895 kr. pr. personRing nu på +45 27 28 95 41post@fiskekurser.dk

+45 27 28 95 41

Copyright © All Rights Reserved

Mobil +45 27 28 95 41 - Mail post@fiskekurser.dk